Wat doen wij?

Bij de Trapstylist zijn wij gespecialiseerd in al uw wensen op het gebied van traprenovaties. Het maken van een traprenovatie is een arbeidsintensieve werkzaamheid en vergt veel uren. Al het werk wordt uitsluitend op de hand gedaan en maakt het mogelijk om zo precies mogelijk aan te sluiten op uw wensen.

Houten traprenovatie

Voor een houten traprenovatie maken wij eerst van uw trap een mal, waarmee we het materiaal op voorhand op maat kunnen maken. Het is tevens mogelijk om houten overzet traptreden op locatie op maat te maken. In beide situaties wordt de trap volledig op maat gemaakt en wordt deze gemonteerd over de huidige traptreden. U kunt bij een houten traprenovatie kiezen voor een afwerking naar keuze, die bijvoorbeeld aansluit bij de huidige vloer. Er is keuze uit diverse kleuren olie en de traptreden lakken behoort ook tot de mogelijkheden.

PVC traprenovatie

Een PVC traprenovatie maken wij volledig aan huis op maat. Zoals op de foto te zien is doen wij dit door de trede volledig op te meten met een speciaal stuk gereedschap. Als de maat gemeten is wordt het PVC op maat gesneden en gemonteerd. Aan de voorkant van de trap (de trapneus) wordt een aluminium strip geschroefd waar een strook PVC in gemonteerd wordt. PVC is leverbaar is zeer veel kleuren houtstructuur, maar ook als tegel in trendy grijs tinten.

Trapstoffering of traploper

Voor een trapstoffering of een traploper is het afhankelijk van de wensen wat er precies voor werkzaamheden uitgevoerd worden. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u onder andere kiezen voor wel of geen ondervloer onder het tapijt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de stootborden mee te stofferen of zelfs de zijkanten van de trap. Ook hiervoor geldt dat de trappen op de hand gestoffeerd worden en hiervoor allerlei mogelijkheden zijn.